ZELENÉ POTRAVINY PŘI TĚHOTENSTVÍ A KOJENÍ

Zelené potraviny jsou v těhotenství tím nejpřirozenějším doplňkem,který si může budoucí maminka vybrat. Plně a vhodně nahrazují dnešní syntetickévitamíny doporučované pro dobu těhotenství a kojení.

Během prvních tří měsíců života potřebuje miminko přibrat stejnou váhu, jako za celou dobu těhotenství. A to vše pouze z mléka, tedy z těla matky. Matka musí mít dostatek výživných látek nejen pro miminko, ale i pro sebe, aby měla dost sil na opatrování miminka.

shutterstock_120419377

Zelené potraviny V těhotenství A kojení, ÚČINKY:

Výrazně zvyšují imunitu maminky i miminka, podporuje hojení po porodu 

  • Ječmen obsahuje až 21 živých enzymů. Enzymy výrazně ovlivňují imunitu jak maminky, tak pokládají základ imunitnímu systému miminka.
  • Enzymatická výbava Ječmene urychluje hojení ran po porodu a zrychluje se významně i obnova krevní ztráty.

 

Adaptogen - HarmonizujÍ

  • Uvádí tělo do přirozené rovnováhy. Je to tím, že se díky zeleným potravinám do těla dostane veškerá nutrice, že se tělo odkyselí a detoxikuje. Tato trojkombinace způsobí, že si tělo vzpomene na své zázračné samo-uzdravovací schopnosti a dostane se tak do harmonického stavu. Jaký jiný stav je pro přípravu na porod a mateřství ideálnější, než je harmonický stav těla a psychiky?
  • Hormonální výkyvy maminky nejsou tak výrazné.

 

OdkyselujÍ tělo

  • Uvádí stresem a stravou překyselené tělo do acidofilní rovnováhy – tedy upravuje pH jak matky, tak miminka do optimálních hodnot.
  • pH mladého ječmene je stejné, jako pH mateřského mléka.
  • V kyselém prostředí vznikají a přežívají veškeré nemoci, překyselení narušuje tělesnou harmonii.

 

Zlepšuje krevní obraz maminky (hlavně železo a cholesterol)

shutterstock_153265193M

  • Z krve těhotné ženy se buduje základ krve miminka. Maminka se musí o svou krevní výbavu s miminkem podělit. Pokud maminka nedoplňuje látky, které pozitivně ovlivňují krvetvorbu, a pak jí odevzdaný materiál schází. S kvalitou dnešní stravy se ukazuje, že většina těhotných žen je dnes lehce, nebo středně anemická (chudokrevná), část těhotných je anemická těžce. Užíváním kombinace zelených potravin lze tuto disharmonii výrazně vylepšit.
  • Anorganické železo, které se těhotným ženám běžně doporučuje, způsobuje často trávicí potíže – od bolestí žaludku až po závažnou zácpu – o nepříjemném zápachu stolice nemluvě. A ve výsledku je v lepším případě železo v krevním obrazu hraniční, často tato „léčba“ nezabírá.
  • Zelené potraviny sice obsahují oproti syntetickému železu výrazně méně železa na gram své váhy, zato obsahují všechny souvztažné látky, které pomáhají železo v těle vstřebat a tedy téměř bezezbytku využít. Navíc železo v nich obsažené je v organické a tedy výrazně lépe vstřebatelné formě. Odpadá i nepříjemnost se zácpou, protože Zelené potraviny upravují trávení.
  • Chlorella pyrenoidosa bsahuje největší procento chlorofilu na gram váhy z celé rostlinné říše. Chlorofil má vlastně stejnou strukturu, jako hemoglobin – krevní barvivo, jen jeho hlavním kovem je hořčík, místo našeho železa. Proto při příjmu dostatku chlorofilu dochází k prokazatelnému, výraznému posunu v kvalitě krevního obrazu.

 

jsou zdrojem všech vitamínů, minerálů a stopových prvků

  • Doplňují do těla matky, co miminko v těhotenství odčerpává.
  • 1 dávka (denně se doporučují užívat dvě) obsahuje tolik nutričních látek a enzymů, jako 2 kg bio brokolice.
  • V rámci priorit přírody má dítě v těle matky vždy přednost, pokud se jedná o výživu. Má to logiku, protože z toho, co miminko při prenatálním vývoji načerpá, bude žít pak celý život. Dostatek vápníku do vznikajících kostí, nebo železa pro krvetvorbu, je zkrátka v prenatálním období rozhodující pro celou jeho budoucnost. Tedy má – li matka v těle málo železa, nebo vápníku, přednost dostane dítě a matka strádá. Proto zvýšená kazivost zubů v těhotenství, proto je tolik těhotenských anemií, proto tolik osteoporóz a bolavých zad „po dětech“.

 

Zelené potraviny doplní vše, co je pro vývoj miminka, ale i pro maminku, nezbytné

  • Těhotenské anemie, i ty, které nejsou řešitelné anorganickým (syntetickým) železem dodávaným v tabletkách, se zelenými potravinami ztrácejí, nebo alespoň výrazně zlepšují.
  • Zelené potraviny jsou mnohem rozumnějším řešením, než synteticky vyráběné těhotenské vitamínové preparáty. Na rozdíl od umělých těhotenských potravních doplňků Zelené potraviny nikdynezapříčiní zvýšenou porodní váhu miminka.

 

shutterstock_63118891MBezpečně odvádí toxiny z těla

  • Ječmen i Chlorela pyrenoidosa jsou přirozeně detoxikační produkty. To znamená, že nejen že tělo vyživí, ale také ho šetrně a kontinuálně detoxikují. Nemusí však jít jen o cílenou, časově   omezenou a řízenou velkou detoxikaci těla (ta v období těhotenství není příliš vhodná), ale o   stabilní šetrné odvádění toxinů, které denně v malých dávkách přijímáme do těla z vody,         potravin i vzduchu..
  • Chlorela Pyrenoidosa má zvláštní vlákninu, která na sebe váže kumulativní jedy a těžké kovy, které se běžně z těla vyloučit nedají. Kumulativní jedy si tělo uschovává (kumuluje) v místech, kde nám mohou co nejméně ublížit – ukládá si je tedy do tukových tkání a do kloubů. Tam jsou nejméně život ohrožující. Běžně není možné tyto toxiny z těchto úložišť vydolovat. Chlorella pyrenoidosa to umí. Na svou vlákninu NEVRATNĚ naváže tyto jedy a bezpečně je odvede z těla stolicí.
  • Pozor – tím, že se kumulativní jedy ukládají v tucích, jedinou jejich přirozenou cestou ven z těla matky je mateřské mléko (přes placentu se k miminku nedostanou, ta působí jako kvalitní filtr). Mlékem se ale k miminku dostanou. Je proto nanejvýš vhodné zařadit chlorellu pro dobu kojení, ideálně již během těhotenství, aby v době kojení již byla většina kumulativních jedů z těla venku.

 

Díky CGF růstovému faktoru podporuje správný vývoj a růst miminka, nezvyšuje porodní váhu.

  • CGF růstový faktor, obsažený v Chlorelle pirenoidose má blahodárné účinky na obnovu buněk. Pomáhá lidskému tělu k rychlejší obnově buněk (ne k jejich rychlejšímu růstu), tedy k omlazování organismu. Říká se, že se lidské tělo jednu za 7 let vlastně úplně celé vymění.. čím jsme ale starší, tím se tento proces více zpomaluje a tělo stárne. CGF růstový faktor výrazně podporuje včasnou obnovu buněk. U vývoje miminka podporuje jeho správný vývoj a dobrou porodní váhu.
  • Místo běžných syntetických těhotenských multikomplexů užívejte v tomto překrásném období přírodně čisté a komplexní zelené potraviny. Uděláte tak to nejlepší, co pro sebe i své miminko v rámci výživy můžete udělat.

 

Nejlepší variantou je začít užívat zelené potraviny ještě před otěhotněním. Tělo budoucí maminky se tak zharmonizuje, vyčistí a nutričně připraví na příchod miminka již předem. Pokud se tak nestalo, nevadí, nikdy není pozdě. Zařazením zelených potravin během těhotenství je možné mamince i miminku velmi pomoci.

 shutterstock_172643276M

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení